28 Eylül 2012 Cuma

Migrenin Tedavisi Bulundu Haberi, Migrenin Tedavisi Bulundu

Migren, dünyada insanlarda en sık görülen ağrılı rahatsızlıklar arasında... Bulantı, kusma, ışığa ve sese gürültüye duyarlılık gösteren bir rahatsızlıktır. Migreni olan kişi yanındakilere zor anlar yaşatabilir. Migren atakları yaşam kalitesini düşüren ve/veya durduran şiddetli bir baş ağrısıdır.

Özellikle Türkiye’de her dört kadından birinin migren hastası olduğu, Türk Nöroloji Derneği Başağrısı Çalışma Grubu bünyesinde hayata geçirilen çalışma ile ortaya çıkarılmış durumda.

 insei nedir?

Jinsei, 2010 yılında İngiltere Kay Pidgeon'da yaptığı bilimsel araştırmanın ilk nicel gözlem hipotezini basına açtı. Raporu incelediğimizde Uluslararası kabul görmüş PIP teknolojisi kullanarak vücuda temas halindeyken yapılan inceleme de Jinsei, vücuda bir auro kalkanı (Vücuttan yayılan ışınsal bir enerji alanı) oluşturarak dışarıdan gelen zararlı manyetik sinyallerden korumasına yardımcı olmaktadir. Ürünün birçok tanıdık siması ve büyük başarıları var.

Günümüz teknolojisi bize bir çok kolaylık sağlarken, sağlığımızı da bir o kadar derinden tehdit ediyor. Cep telefonu, Bilgisayarlar ve Kablosuz Modemler, Baz istasyonları bunlardan sadece bazıları. Her gün konuştuğumuz cep telefonunun sigara gibi öldürür yazısı kısa bir zaman içerisinde açıklanması duyumlar arasında.

 CNN’in haberine göre Dünya Sağlık Örgütü'nün yürüttüğü yeni araştırmada cep telefonu kullanmak beyin kanseri riskini artırabilir. Bu tür elektro manyetik cihazların yaydıkları görünmeyen zararlı sinyaller, birçok hastalığı tetiklediği gibi mevcut hastalığın da iyileşmesine engel olabiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder