28 Eylül 2012 Cuma

30 Eylül Burç Yorumları, Günlük Burç Yorumu Oku

KOÇ BURCU:

Haftanın ilk günlerinde sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sosyal ortamlarda vakit geçirmek size keyif verecek. Bazı planlarınızı etrafınızdaki insanlarla paylaşma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte biraz kendinizi yorgun ve huzursuz hissedebilirsiniz. Fazla duygusal olacağınız bu günlerde olayları abartmamaya özen göstermelisiniz.

 BOĞA BURCU:

 Haftanın ilk günlerinde ileriye yönelik kararlar alma ihtiyacında olacaksınız. Her şeyi bir kenara bırakarak sadece hedeflerinize kanalize olabilirsiniz. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte biraz daha sosyal ortamlarda bulunabilir ve yeni insanlarla tanışma fırsatı bulabilirsiniz.

 İKİZLER BURCU:

 Haftanın ilk günlerinde iyimser bir ruh halinde olabilir ve olayları akışına bırakmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte hali hazırda hukuksal bazı konular var ise onlara odaklanabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara karşı biraz daha hoş görülü davranmalısınız. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte olayları akışına bırakmaktan ziyade yapmanız gerekenlere yoğunlaşmalısınız.

 YENGEÇ BURCU:

 Haftanın ilk günlerinde kendinizi duygusal olarak tedirgin hissedebilirsiniz. Kuşku, öfke ve kıskançlık gibi duygularınız su yüzüne çıkabilir. Gizli kalmış olayların üzerine gitmemelisiniz. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte daha pozitif ve iyimser bir ruh hali içerisinde olacaksınız. Kafanızda gerçekleştirmek istediğiniz planlarınızı bir an önce hayata geçirmeli ve etrafınızdaki negatif olaylardan etkilenmemelisiniz. 

ASLAN BURCU:

Haftanın ilk günlerinde ilgilendiğiniz insanın duygu dünyasına yakın olmayı arzulayabilirsiniz. Etrafınızdaki insanların inişli çıkışlı ruh halleri sizi biraz yorabilir. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte aşırı duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısınız. İletişimsel konuların yoğun yaşanacağı bu günler, size bazı fırsatlar getirebilir. Bu yüzden bunları iyi değerlendirmeye odaklanmalısınız. Kulağınıza gelen bazı lafları önemsememeli ve ne olursa olsun kendinizden ödün vermemelisiniz.

 BAŞAK BURCU:

Haftanın ilk günlerinde işle ilgili konular gündeminizde olacak. Eğer çalışmıyorsanız yeni bir iş arayışı içerisinde olabilirsiniz. Birden fazla konuyla uğraşmanız sizi epey yorabilir. Fazla dağılmamalısınız. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte etrafınızdaki insanların bazı davranışları sizi hayal kırıklığına uğratabilir. O yüzden fazla beklenti içerisinde olmamanız gerekiyor.

 TERAZİ BURCU:

Haftanın ilk günlerinde kendinizi daha keyifli hissettiğiniz yerlerde bulunmak isteyeceksiniz. Hayatınıza giren insanların gerçek yüzlerini göreceksiniz. Olayları tam anlamadan peşin yargılarda bulunmamanız gerekiyor. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte olayları akışına bırakmanız ve fazla detaycı olmamanız gerekiyor. İleriye yönelik kararlar almak için uygun zamanlardasınız. Daha tutarlı davranışlar içerisinde bulunmalısınız.

 AKREP BURCU:

Haftanın ilk günlerinde evi ve aileyi ilgilendiren konular gündeminizde olacak. Aile bireyleri ile olan ilişkileri yeniden masaya yatırabilirsiniz. Bu zamanlarda aşırı duygusal ve hassas tavırlar içerisinde olacağınız için ani kararlar vermekten kaçınmalısınız. Perşembe günüden Pazar gününe kadarki süreçte kendinizi daha çok göstermek isteyecek ve hayatın keyifli yönlerine odaklanacaksınız. Aşırı davranışlardan ve olayları abartmaktan uzak durmalısınız.

 YAY BURCU:

Haftanın ilk günlerinde iletişimsel konular ve diyaloglar gündeminizde yer alacak. Olayları değerlendirirken mantığınızı öne çıkarmanız gerekiyor. Yakın çevre ile ilgili konularda bazı çözüm arayışları içerisinde olabilirsiniz. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte aşırı duygusal tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Bu yüzden biraz daha kendinize zaman ayırmalı ve size sıkıntı yaratan insanlardan uzaklaşmalısınız.

 OĞLAK BURCU:

Haftanın ilk günlerinde parasal konular gündeminizde olacak. Hayatınızdaki yoğun tempo sizin bazı kararlar almanıza ve çevrenizdeki bazı insanlarla iletişime geçmenize neden olacak. Gerçekleştirmek istediğiniz projelerde ve fikirlerde bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte fikirlerinizi ve düşüncelerinizi daha rahat ifade edebilir ve çevrenizden destekler alabilirsiniz.

 KOVA BURCU:

Haftanın ilk günlerinde kendinizle ilgili bazı kararlar alma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara olan tepkilerinizi saklamakta biraz zorluk çekebilirsiniz. Bu yüzden acele kararlardan ve ani tepkilerden uzak durmanız ve olayları kontrol altında tutmanız gerekiyor. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte farklı sosyal ortamlara girerek kendinize yeni fırsatlar yaratabilirsiniz. Bu dönemde aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

 BALIK BURCU:

Haftanın ilk günlerinde kendinizi aşırı duygusal ve kırılgan hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların tavır ve davranışları size anlamsız gelebilir. Bu süreçte aşırı ve gereksiz alınganlıklar yapmamanız gerekiyor. Perşembe gününden Pazar gününe kadarki süreçte kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz. Enerjinizin dağılmasına izin vermemeli ve sizinle ilgisi olmayan konularda fikir yürütmemeye çalışmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder