19 Mart 2013 Salı

Adalet Bakanlığı ve AKP Genel Merkezinde Bomba Patladı!


Ankara'da bu gece Adalet Bakanlığı ile AK Parti Genel Merkezi'nde eş zamanlı olarak iki patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hafif yaralanırken, şüpheli 2 kişi gözaltına alındı.

Saat 21.00 sularında Adalet Bakanlığı'nın ziyaretçi girişindeki güvenlik noktasının hemen arkasındaki güvenlik noktasında parça tesirli 2 el bombası atıldı. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sırasında biri özel kalemde görevli eşini almaya gelen bir vatandaş olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Patlamanın meydana geldiği binanın Başbakanlık merkez binaya çok yakın olduğu belirtildi.

Bu patlamayla aynı anda Ak Parti Genel Merkezi'nde de bir patlama meydana geldi.

Patlamadan sonra Başbakanlık korumaları, polis alarma geçti ve olay yerine bomba imha uzmanları geldi. Bölge güvenlik çemberine alınırken, olay yeri inceleme ekipleri çalışmaya başladı.

9 Mart 2013 Cumartesi

Göbek Eriten Egzersizler, Göbek Eritme Hareketleri

Göbekten kurtulmanın ilk şartı düzgün beslenmektir. Sıkı bir diyetten ziyade az ve sık yemek, uyumadan 2 saat önce yemeyi kesmek ve açlık anlarında meyvelere yönelmek gerekir. Göbekten kurtulmanın bir diğer kuralı ise uyumadan önce asla meyve yememektir. Meyve fermantasyon sürecini başlatır ve sabah kalktığınızda karnınızın şiştiğini görebilirsiniz.

 Vichy uzmanları belirli hareketlerin haftada 3 gün 5’er dakika yapılmasıyla göbek yağlarının eritilebileceğini vurgulamaktadır. İşte Vichy uzmanlarının egzersiz önerileri:



En Etkili Zayıflama Yöntemi Nedir?


En etkili zayıflama yöntemi bulundu!
Japonya Waseda Üniversitesi’nden bilim adamları en etkili zayıflama yöntemini belirledi: İp atlamak!

Uzmanların yaptığı araştırmalar ip atlayan kişilerle bisiklete binenlerin açlık hormonu seviyelerini karşılaştırdı. İp atlayanlarda bu hormonun çok düşük seviyelerde olduğu gözlemlendi.

Uzmanlar özellikle stres sebebiyle yemeğe sarılan kişilere ip atlamalarını tavsiye ediyor.